THE ADAPTIVE GALLERY

This project was a proposal for the extension of the AGNSW. It consists of a re-imagining of the gallery, Its experience and operation. My proposal aims to create a fully adaptive gallery, allowing full flexibility in terms of exhibition space and performance. It also aims to provide an interactive space, encouraging exploration from visitors and providing new experiences with each visit. The proposal consists of a reworking of an existing grid seen in a nearby carpark set as the site. This grid will be utilised to create a series of ground plane modules which rise and fall, constantly transforming areas, allowing and restricting circulation and hiding and revealing artwork.

Other Projects

2016
I AM A GOD
2017
Caffe Prego
2015
3D PRINTING
2016
Benicky & Sons Brand
2015
THE GENERIC CITY
2015
ENGAGEMENT PARTY INVITES
2016
Benicky & Sons Print Design
2015
MAC YOUTH LOGO DESIGN
2015
PRODUCT
2015
INNOVATION
Back to Top